Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Vredna donacija Fondacije Meridian za Apatin i Udruženje „Mali Princ“

Kao i svake Nove godine, Fondacija „Od srca sa ljubavlju“ kompanije Meridianbet pobrinula se da novogodišnji praznici budu najradosniji dani u godini za mališane, naročito one kojima je pomoć najpotrebnija.

Najveći humanitarac Srbije i regiona tako je kraj veoma uspešne CSR 2022. godine krunisao posetom opštini Apatin i Udruženju „Mali Princ“, koje već godinama brine o kvalitetu života dece i odraslih sa invaliditetom, retkim bolestima i socijalno ugroženim kategorijama stanovništva u ovom delu Republike Srbije.

Ovom udruženju kompanija Meridianbet uručila je vrednu donaciju u vidu mobilnog aparata za kokice. Osim što će ga koristiti članovi Udruženja, još jedna sjajna vest je da će jedan od „Malih Prinčeva“, Uroš Panjković, uskoro imati novi posao.

„Mali Princ“ je neprofitno udruženje gradjana opštine Apatin, osnovano radi pružanja podrške deci i odraslim osobama sa invaliditetom, retkim bolestima i socijalno ugroženim kategorijama.

„Zahvaljujem se kompaniji Meridianbet i Fondaciji „Od srca saljubavlju“ na ovoj vrednoj donaciji. Uroš ima 19 godina, završio je srednju ugostiteljsku školu, izuzetno je komunikativan i obožava da radi sa ljudima. Beskrajno se raduje i svi jedva čekamo da ga obučimo pa da počne raditi”, izjavila je Uroševa majka, Danijela Panjković.

Prema rečima Aleksandre Marić, predsednice UD “Mali Princ”, mobilni aparat za kokice od velikog je značaja za sve članove udruženja i Apatin.

“Ovu godinu završavamo na najlepši mogući način. O socijalnom preduzetništvu pričamo mesecima unazad i baš dan pred Novu godinu dobili smo donaciju od kompanije Meridian, aparat za kokice, koji planiramo da koristimo kako bismo zaposlili neke od naših korisnika sa smetnjama u razvoju, a takođe i doprineli što boljem funkcionisanju udruženja”, rekla je Marić.

Jelena Jocić iz kompanije Meridianbet nije krila zadovoljstvo divnim povodom okupljanja sa aktivistima iz Apatina, te istakla da joj je izuzetno drago što je donacija stigla u prave ruke.

“Izuzetno nam je zadovoljstvo što smo pomogli Urošu, a kao društveno odgovorna kompanija i ubuduće ćemo se truditi da budemo tu za one kojima je pomoć najpotrebnija. Saznali smo da je Uroš divan i vredan momak i mnogo nam je drago ako smo ga ovim gestom obradovali. Nadamo se da ćemo barem malo uticati na njegovu lepšu budućnost time što smo mu obezbedili sredstvo za rad i na taj način omogućili da sam privređuje i obezbedi sebi egzistenciju”, zaključila je.

Apatin, Beograd, Gračanica… – Više od 50 CSR akcija u 2022

Bila je to kruna veoma uspešne CSR misija kompanije Meridianbet u 2022, koja je u godini za nama odigrala više od 50 “utakmica” humanosti, solidarnosti i ulaganja u zajednice širom Srbije. Jedno od najstarijih imena u industriji zabave, ne samo Srbije već i ovog dela Evrope, na tom je polju nezamenjiv igrač, pravi pravcati univerzalac koji golove postiže milionima evra donacija, stotinama ustanova i hiljadama pojedinaca kojima iz dana u dan pristiže u pomoć, a koji je samo u 2022. godini, naime, organizovao 50 CSR kampanja u Srbiji, kroz svoju Fondaciju „Od srca sa ljubavlju“.

Za nama je godina koja nas je iznova naučila važnosti zajedništva i podsetila da je društveno odgovorno jedino poslovanje koje je i dugoročno održivo. Ali, i ono još važnije, što stoji iza ovih velikih reči – da je bez brige o ljudima svaki poslovni uspeh statistika koja malo koga zanima.

Veliko CSR priznanje

Širinu i značaj društveno odgovornih kampanja Meridianbet prepoznali su i najveći autoriteti kada je u pitanju CSR i marketing u Srbiji i regionu, pa je ova kompanija dobitnik prestižne Wannabe Digital Awards 2022 nagrade koja se, između ostalih kategorija, dodeljuje za izuzetne pojedince i privredna društva na polju filantropije. Priznanja su dodeljena na osnovu glasova publike i članova žirija, koji je ove godine činilo više od 25 stručnjaka iz oblasti marketinga.

Za 2022. godinu verovatno moćemo upotrebiti brojne epitete u želji da je prepričamo i opišemo, ali kada se radi o kompaniji Meridian, sve može da stane u samo jednu reč – solidarnost.

Sa željom i jasnim ciljem da se istim putem korača i u 2023. godini, kompanija Meridianbet i Fondacija „Od srca sa ljubavlju“ nastavaljaju da nižu pobede u mečevima za dobrobit svih nas.

Best Choice for Creatives
This Pop-up Is Included in the Theme
Purchase Now