Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Budi čovek prema životinjama: Fondacija Meridian nastavlja sa finansiranjem udomljavanja napuštenih ljubimaca

Fondacija Meridian -Animal Rescue

Fondacija Meridian: Partnerstvo za Zaštitu Životinja

Letnji dani za nama bili su povod za odmor, radosne i nezaboravne trenutke, posebno za sve sugrađane koji imaju društvo vernih krznenih prijatelja. Sa njima je svaki dan zabava, oni nam vraćaju osmehe na lica, ali i daju veliku odgovornost da se adekvatno brinemo o njima, a posebno za one koji se nalaze na ulici.

Udruženje „Animal Rescue Serbia“: Borba za Životinje

Čovek kao razumno i empatično biće ima sposobnost da se saoseća sa tuđim problemima, da prepozna kriznu situaciju i odreaguje na nju pomažući na najkonstruktivniji mogući način. Često se naša briga ne svodi samo na sopstvene potrebe, već i na ona bića koja se nalaze u našem svakodnevnom okruženju, a među njima su svakako i životinje. Briga o životinjama zahteva vreme, posvećenost, pažnju i naša je potreba da se o njima staramo kao i o sebi. Tužna je realnost da su brojne životinje i danas u gotovo bespomoćnoj, suočene sa nedostatkom osnovnih životnih stvari kao što su hrana, voda i bezbednost.

Fondacija Meridian -Animal Rescue
Fondacija Meridian -Animal Rescue

Fondacija „Od srca sa ljubavlju“: Pomoć za Srbiju

Voditi brigu o krznenim stvorenjima i životinjama mogu samo oni koji imaju saosećanja, empatije i ljubavi u sebi, a kompanija Meridian je definitivno najbolji primer kako je to biti istinski prijatelj životinja. Osim što predstavlja najveće ime industrije zabave u čitavom regionu, kompanija Meridian je u svoj program društveno odgovornog poslovanja godinama uključuje i životinje, kako bi se i četvoronožni ljubimci ponovo osećali voljenim i sigurnim.

Fondacija Meridian -Animal Rescue
Fondacija Meridian -Animal Rescue

Donirajte za Srećniju Budućnost Napuštenih Životinja

Udruženje za zaštitu životinja „Animal Rescue Serbia“, prvo je zvanično neprofitno udruženje koje se potpuno posvetilo spasavanju životinja u Srbiji. Članovi ovog udruženja spasavaju i staraju se o povređenim, bolesnim i napuštenim životinjama bez obzira na to odakle dolaze i gde se nalaze. Njihova borba zahteva neizmernu ljubav i posvećenost životinjama, a to je nešto bez čega se ne može krenuti u ovu avanturu, ali je za to potrebna i adekvatna materijalna podrška.

Osim programa brige i podrške u spasavanju, ovi zaljubljenici u životinje rade i na edukaciji dece i odraslih o metodama za pravilno i odgovorno ponašanje prema kućnim ljubimcima i životinjama. Ovo udruženje vrši i udomljava sve vrste životinja, tako da svoje nove prijatelje možete pronaći i na njihovoj adresi.

– Veliko hvala fondaciji Meridian na donaciji i saradnji, jer ćemo uz njihovu nesebičnu pomoć i podršku u radu uspeti da spasemo i pomognemo većem broju životinja. Nadamo se i u buduće nastavku ove uspešne saradnje, a svako skretanje pažnje na položaj životinja u našoj zemlji daje pozitivan primer svima kako uz malo napora možemo postati bolje i kvalitetnije društvo. – naglašava Aleksandar Gavrić, predsednik Udruženja „Animal Rescue Serbia“.

Svrha uplate: Pomoć životinjama

Primalac: Animal Rescue Serbia, Beograd

Broj tekućeg računa: 205-230047-05

Donirajte Udruženju „Animal rescue srbija“

Kompanija Meridianbet pozvana u UN Global Compact Program

Fondacija Meridian, svojim primerom i kompanijskom inicijativom, daje primer i svakodnevno podseća javnost da je humanost i solidarnost u vremenu neizvesnosti od velike važnosti za opstanak celog društva. Svojim humanim primerom ovaj regionalni beting lider već godinama postavlja standarde kada je u pitanju društvena odgovornost i ulaganje u zajednicu. Samo u protekle tri godine kompanija Meridian je sprovela i realizovala preko 250 CSR akcija i društveno odgovornih projekata širom Srbije, koje su imale za zadatak unapređenje kvaliteta života građana, pomoći zdravstvenim ustanovama, organizacijama civilnog društva i ugroženim pojedincima.

Fondacija „Od srca sa ljubavlju “– podrška čitavom društvu

Još u danima pandemije, među prvima koji su počeli sa obilaskom čitave Srbije sa ciljem pomoći svima koji su se našli u nevolji bila je i kompanija Meridian. Bio je to i početak rada Fondacije „Od srca sa ljubavlju “, koja je do sada provela više desetina projekata sa zadatkom unapređenje kvaliteta života građana, pomoći zdravstvenim ustanovama, organizacijama civilnog društva i materijalno ugroženim porodicama i pojedincima. Bilo da vam je potrebna pomoć ili želite da se svojim angažovanjem uklučite u realizaciju društveno odgovornih projekata, Fondacija je tu za svakoga.

Prijem u članstvo UN Global Compact – Globalno CSR priznanje

Kompanija Meridianbet se može pohvaliti i činjenicom da joj je pre nekoliko meseci potvrđeno i članstvo u UN Global Compact zajednici. Time je jedan od najstarijih betting brendova u Jugoistočnoj Evropi, prvi i jedini u svojoj branši, postao deo globalne zajednice 17.000 kompanija u 162 zemlje sveta koje su se i formalno obavezale na poštovanje Deset načela UN Global Compact u oblasti ljudskih prava, standarda rada, zaštite životne sredine, odnosno borbe protiv korupcije. Program UN Global Compact je, kao posebna inicijativa generalnog sekretara UN, dobio mandat usmeravanja i pružanja podrške poslovnoj zajednici u svetu u napretku i ispunjenu Ciljeva održivog razvoja i Agende 2030.

Best Choice for Creatives
This Pop-up Is Included in the Theme
Purchase Now