Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Fondacija Meridian i Zvezda spremni za nove milionske donacije – svaki koš vredi više!

Fondacija Meridian i Zvezda

Nova sezona – nova humanitarna akcija koju zajdenički organizuju Fondacija Meridian i Zvezda.

U sezoni za nama, Fondacija Meridian i košarkaški klub Crvena zvezda Meridianbet već su pokazali da su odličan tim i osim rezultata na terenu – postigli su zavidne rezultate i u zajedničkoj humanoj misiji.

Regionalni lider u igrama na sreću je svojim milionskim donacijama zauzeo vodeću poziciji u društveno-odgovornom poslovanju, a uz saradnju sa jednim od najuspešnijih sportskih brendova Srbije – pokazao je da sport i solidarnost uvek idu jedno uz drugo.

Naredne sezone košarkaše Crvene zvezde Meridianbet očekuje izuzetno uzbudljiva sezona, bitka na nekoliko frontova, a ono što je posebno važno jeste što ćemo za svaki poen crveno-belih navijati još jače i glasnije! A za to će biti zaslužni upravo Fondacija Meridian i Zvezda.

Fondacija Meridian i Zvezda – Partnerstvo Kao Primer Društvene Odgovornosti

U predstojećim utakmicama – svaki poen vredi više, jer će svaki koš izabranika Duška Ivanovića biti novčano nagrađen od strane kompanije Meridianbet! Prethodne sezone crveno-beli su bili šuterski vrlo raspoloženi, pa se nadamo da će tako biti i u narednoj, što bi značilo da se sprema nova milionska donacija u humanitarne svrhe!

Biće to definitivno motivacija više za ekipu Crvene zvezde Meridianbet i svakako pokazatelj da su kompanija Meridianbet i klub sa Malog Kalemegdana – dobitna kombinacija!

Svojim društveno odgovornim akcijama Meridianbet se zasluženo pozicionirao na sam vrh društveno odgovornih kompanija u Srbiji, a uz pomoć lidera u srpskoj košarci – sada će se to podići na još viši nivo!

Fondacija Meridian i Zvezda
Fondacija Meridian i Zvezda

Serija Humanitarnih Akcija Fondacije Meridian i KK Crvena Zvezda

Od sklapanja saradnje sa KK Crvena zvezda Meridianbet, imali smo priliku da svedočimo nekolicini humanitarnih akcija u kojima su ovi regionalni lideri pokazali svoju humanu stranu i dokazali da kada se spoje sport i solidarnost – rezultat ne može da izostane.

Možda je za neke pobeda samo ona koja se izvojeva na terenu, ali u slučaju Meridianbeta – prave bitke se vode van terena. Upravo iz tog razloga, ova domaća kompanija je svojom donacijom pomogla obnovu manastira na Kosovu i Metohiji, a nije zaboravila ni košarkaše u kolicima, pa je KK Crvena zvezda Singidunum takođe dobio vrednu donaciju.

Godinama unazad Meridianbet na svom primeru dokazuje koliko su dame važne u svakom segmentu poslovanja, pa je 8. mart definitivno jedan od omiljenih dana, a ove godine obeležen je sklapanjem novog prijateljstva između Udruženja “Somborske šnajderke” i domaće kompanije, koje je krunisano na utakmici Crvene zvezde Meridianbet i Efesa.

Glavni trenutak nastupio je na poluvremenu pomenutog meča kada je naslovni sponzor srpskog šampiona svojim humanim gestom donirao novčanu pomoć upravo ovom Udruženju, kao znak poštovanja i podrške u borbi koju vode za neko bolje sutra. Fondacija Meridian i Zvezda su se tako pobrinuli da još jedno udruženje uspešno nastavi sa radom.

Jasnio je – sport i humanost i solidarnost definitivno idu zajedno. Svojim društveno odgovornim akcijama Meridianbet se zasluženo pozicionirao na sam vrh društveno odgovornih kompanija u Srbiji, a uz pomoć lidera u srpskoj košarci – sada će se to podići na još viši nivo!

Best Choice for Creatives
This Pop-up Is Included in the Theme
Purchase Now