Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Fondacija Meridian za Ligu budućih šampiona: vredna donacija Školi fudbala Rosenborg

Liga budućih šampiona

Prethodnih nekoliko sedmica su za Ligu budućih šampiona značili i pregršt uzbudljivih mečeva, a ova dečija fudbalska liga igrala se širom Srbije.

U samom finišu zvaničnog dela prvenstva, osim direktnih mečeva za nove šampione u ukupno jedanaest sportskih centara, doneo je i dodatnu takmičarsku draž jer se osim pehara vodila borba za učešće na završnom Republičkom turniru, planiranom za održavanje tokom maja na Zlatiboru.

Putujući karavan sportskog portala Meridan sport kompanije Meridianbet, pojačan predstavnicima Fondacije „Od srca sa ljubavlju“ tako je posetio Ligu budućih šampiona, a i ovoga puta našao se na pravom mestu – na terenima SC Atletik na Adi, gde je po svemu sudeći bilo najzanimljivije i najuzbudljivije. Potezi malih fudbalera i budućih asova ove igre, pomno su se pratili, a prisutni toga dana imalu su šta i da vide.

Uostalom, kao i tokom cele sezone, mališani su na terenu pokazivali raskošan fudbalski talenata, a rezultati su prezentovali  ko je bio uspešniji toga dana. Zajedništvo, pobednički mentalitet, fer-play igra i takmičarski duh jesu ono što krasi ove male fudbalere, ali je toga dana jedan poseban fudbalski kolektiv krasila na terenu i nova sportska oprema.

Rešeni da nagrade višegodišnju lojalnost, Fondacija „Od srca sa ljubavlju“ podržala je Ligu budućih šampiona i odlučila da peti po redu dobitnik sportke opreme budu mali fudbaleri iz Škole fudbala Rosenborg,  koja je jedna od najstarijih privatnih škola na teritoriji Beograda.

Osim što se po tradiciji svrstava mežu najstarije, ova ekipa je i najstariji učesnik od svih koji igraju Ligu budućih šampiona, s obzirom da imaju već 12 godina aktivnog učestvovanja u ovom jedinstvenom dečijem takmičenju.

Tradicionalno kao i više puta do sada, u ime pokrovitelja takmičenja donaciju u vidu sportke opreme uručio je kordinator Meridian sporta za društveno odgovorne aktivnosti, Stefan Todorović. U prisustvu nekolicine najmlađih članova kluba, ispred ekipe Rosenborg donaciju je preuzueo osnivač i vlasnik, gospodin Goran Stanojević koji je sa zadovoljstvom prihvatio ovaj sportski gest.

Zaista nemam reči da izrazim oduševljenje ovom donacijom, velika zahvalnost Meridian sportu i Fondaciji „Od srca sa ljubavlju“, vidim da je ovo akcija koja traje već nekoliko meseci, a čujem da je predviđeno da potraje i nekoliko godina. Svaka čast za ideju i donaciju, ovakve stvari su zlata vredne za manje sportske kolektive. Zahvalio bih se i mojim drugarima koji vode Ligu budućih šampiona jer cene i poštuju naš kontinuitet u prethodnih 12 godina. Naša saradnja traje na obostrano zadovoljstvo, sve ove godine su najbolji pokazatelj toga. Što se nas tiče, trajaće dok god bude postojao Rosenborg, jer su uslovi u ligi zaista vrhunski. Od organizacije, satnice, pravila, poštovanja učesnika, pa do snimaka dece i emitovanja njihovih lepih golova i poteza“, istakao je osnivač Stanojević.

Kao jedan od glavnih pokrovitelja ovogodišnjeg izdanja Lige budućih šampiona, Meridian sport je primenom društverneo odgovorne politike na zajednicu napravio veliki pomak kada je dečiji sport u pitanju.

Best Choice for Creatives
This Pop-up Is Included in the Theme
Purchase Now