Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Meridian fondacija obezbedila odlazak mališana u letnji košarkaški kamp

Letnji košarkaški kamp na Zlatiboru, u organizaciji KK Crvena zvezda Meridianbet, već je počeo, a ove godine održaće se u tri termina – od 24.06. do 01.07, od 01.07. do 08.07, kao i od 08.07. do 15.07.

Zvezdin letnji košarkaški kamp već tradicionalno okuplja talentovane mlade igrače iz čitavog regiona, a ovogodišnji je zaista poseban jer su šestoro mališana dobili jedinstvenu priliku da na kampu učestvuju potpuno besplatno, zahvaljujući našoj fondaciji.

Tokom čitave sezone u svim takmičenjima (Evroliga, ABA liga, Super liga Srbije, Kup Radivoja Koraća) navijali smo za što više atraktivnih zakucavanja prvotimaca Košarkaškog kluba Crvena zvezda, jer je svaki od tih donosio 1.000 dinara za najmlađe.

Tokom sezone videli smo 223 zakucavanja, što znači da je sakupljen novac za finansiranje šest učesnika kampa, koji će imati priliku da rade sa trenerima KKCZ, kao i da se priključe druženju sa sadašnjim i bivšim igračima crveno-belog tima.

Ovo je još jedna u nizu akcija KK Crvena zvezda Meridianbet i Meridian fondacije, dua koji je posvećen društveno-odgovornim aktivnostima i humanitarnim akcijama, pružajući podršku lokalnim zajednicama i ugroženim grupama.

Naša saradnja obuhvata različite projekte koji unapređuju kvalitet života i doprinose razvoju društva, a ovog puta akcenat je na mladim košarkaškim nadama i budućim šampionima.

Crvena Zvezda - Borac Cacak, ABA Liga
Author: Pedja Milosavljevic/STARSPORT
Aperture: 2.8
Camera: Canon EOS R3
Caption: Freddie Gillespie Crvena Zvezda - Borac Cacak, ABA Liga Belgrade, Serbia on Jan. 14, 2024.
photo: Pedja Milosavljevic/STARSPORT
Iso: 2500
Copyright: Pedja Milosavljevic/STARSPORT
Orientation: 1
« od 5 »
Best Choice for Creatives
This Pop-up Is Included in the Theme
Purchase Now