Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Fondacija Meridian donacijom pomogla Nevenu Vujić

Nevena Vujić donacija

Nevenu Vujić iz Donje Dubone, koja je u Mladenovačkom masakru teško povređena i uspela da preživi zahvaljujući savesnošću lekara iako je hospitalizovana sa raznetom šakom i prostranim ranama od metaka na obe noge, hrabrost i volja za životom održali u najtežim trenucima života.

Humanost nema granice, i kao i uvek prevazilazi sve prepreke. Zato i jeste jedna od najvrednijih karakteristika koje čovek poseduje.

Dani velikih tragedija koje su potresle čitavu Srbiju, ali i svet, ostavili su posledice na svakog od nas. Stravični prizori nasilja i ubistva ponovo su pokrenuli lanac pitanja koja smo kao zajednica zanemarivali i gurali u stranu.

Želeći da skrene pažnju javnosti na snagu i veličinu svoje organizacione mreže u kojoj na preko 30 svetskih tržišta aktivno sudeluje veliki broj zaposlenih, Fondacija „Od srca sa ljubavlju“ kompanije Meridian osetila je potrebu da se među prvima suprotstavi nasilju u društvu i uputi javni apel pomoći za Nevenu Vujić, sinonimu za hrabrost.

Zaposleni u kompaniji Meridian i Fondaciji „Od srca sa ljubavlju“ su kao svojevrsnu poslovnu praksu već godinama postavili podršku svima kojima je pomoć potrebna,bilo da su to kolege na poslu, komšije, saradnici,institucije, organizacije ili neko ko se sticajem životnih okolnosti, baš kao i Nevena, našao u ozbiljnim i neočekivanim životnim teškoćama. Upravo iz tog razloga, kompanija Meridian je za Nevenu Vujić izdvojila novčana sredstva, čime je želela da podstakne i  druge društvene aktere o značaju solidarnog davanja i prižanja humanitarne pomoći osobama u nevolji.

Ovaj renomirani brend i jedna od najstarijih betting kompanija u Jugoistočnom delu Evrope svojim primerom ulaganja u zajednicu konstantno pomera lestvicu kada je u solidarnost i velikodušnost u pitanju. Kao kompanija koja posluje na domaćem tržištu skoro više od dvadeset godina Meridian je iz godine u godinu postepeno gradio svoj ugled i reputaciju u društvu, postavši svojevrstan primer istinskog humanitarca i dobrotvora. Stavljajući akcenat na potrebe čoveka i zajednice, Meridian se može pohvaliti i činjenicom da stekao simpatije celokupne javnosti koja ga sa pravom oslovljava liderom društvene odgovornosti.

Da reči ipak ne znače ništa bez učinjenih dela, ne samo u slučaju donacije za heroinu Nevenu Vujić, najbolje svedoči podatak koju ukazuje da je samo tokom protekle godine ovaj renomirani brend u privređivanju igara na sreću uspešno realizovao preko 50 CSR akcija društvene odgovornosti na čitavoj teritoriji Srbije i time direktno pomogao mnogobrojne institucije, civilne organizacije, udruženja i građane kojima je u datom momentu pomoć bila neophodna.

Kompanija Meridian je i ove godine nastavila u prepoznatljivom ritmu i to ovoga puta ojačana podrškom u vidu svoje Fondacije „Od srca sa ljubavlju“. Da se lideri lako prepoznaju kada su vođeni zajedničkim vrednostima, najbolje se ogleda na sportskom planu u kome je domaći i regionalni gejming provajder igara na sreću kompanija Meridian zajedno sa svojom Fondacijom „Od srca sa ljubavlju“ postao naslovni sponzor regionalnog i aktuelnog košarkaškog šampiona Srbije. Fondacija „Od srca sa ljubavlju“ kompanije Meridian je u saradnji sa KK Crvena Zvezda Meridianbet počela već da niže pobede na polju humanost, pa je tokom proteklih meseci uspešno realizovala niz donatorskih projekata.

Meridian Donacija

Kreiranjem posebne online donatorske platforme na sajtu meridianbet.rs, ovaj respektabilan brend, napravio je revolucionarni iskorak kada je u pitanju odnos sa svojim korisnicima. Razvijanjem crowdfunding platforme Meridan je korisnike svojih usluga transformisao i od njih napravio humanitarce i dobrotvore, osobe koje jednim klikom miša na opciju „doniraj“ mogu pružiti finansijsku pomoć za razne društvene akcije koje kompanija organizuje, a kojih je u ovom trenutku više od 10 programa donacija.

Osim za Nevenu Vujić, Koristeći ovu donatorsku platformu, Meridian je uz učešće svojih korisnika uspeo da pomogne Dušanu Todorovića i Anastasiji Mitić, kojima je ova finansijska podrška značila u borbi za život, kao i Sofiji Markuljević,

Širinu i značaj društveno odgovornih kampanja Meridianbet prepoznali su i najveći autoriteti kada je u pitanju CSR i marketing u Srbiji i regionu, pa je ova kompanija dobitnik prestižne Wannabe Digital Awards 2022 nagrade koja se, između ostalih kategorija, dodeljuje za izuzetne pojedince i privredna društva na polju filantropije. Priznanja su dodeljena na osnovu glasova publike i članova žirija, koji je ove godine činilo više od 25 stručnjaka iz oblasti marketinga.

Uvek uz društvo – Meridian fondacija.

Best Choice for Creatives
This Pop-up Is Included in the Theme
Purchase Now