Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Stipendije za najbolje – Fondacija Meridian svake godine nagrađuje najbolje studente u Srbiji

Stipendije za najbolje

Stipendije za najbolje u organizaciji Fondacije „Od srca sa ljubavlju“.

U danima prijemnih ispita, podsetimo se da je desetka u indeksu odraz najvišeg kvaliteta koji iziskuje puno više od formalnog znanja, kako često profesori znaju da kažu. Potrebno je da toga dana briljirate, budete najbolji ili barem među najboljima. A kada se dobije, pamti se, prepričava i predstavlja izvor ponosa i motivacije za dalje školovanje.

Ima i onih studenata kojima je ova ocena uobičajena, gotovo rutinska praksa. Ovo je jedina ocena na koju su navikli, pa tako svoje školovanje okončaju bez greške, što ih čini najboljim studentima u Srbiji, na ponos čitavog društva.

Fondacija „Od srca sa ljubavlju“ kompanije Meridian, dvodecenijskog lidera u industriji igara na sreću, treću godinu zaredom sprovodi akciju nagrađivanja i obezbeđivanja stipendije za najbolje studente u Srbiji. Brend koji posluje na preko 30 regionalnih i svetskih tržišta i ove godine je ugostio i nagradio najbolje studente iz domaćih univerzitetskih centara Srbije, pa su najbolji studenti iz Beograda, Novog Sada, Niša i Kragujevca imali priliku da vide kako izgleda jedan radni dan u najdinamičnijoj i najbrže rastućoj digitalnoj industriji.

Čast da budu nagrađeni i da im budu uručene stipendije za najbolje studente koje naša država ima, pripala je Jeleni Vesković (Tehnološko-metalurški fakultet Beograd), Milici Dukanac (Ekonomski fakultet Kragujevac), Jani Stajić (Mašinski fakultet Niš) i Draganu Turanjaninu (Medicinski fakultet Novi Sad). Sve desetke u indeksu samo su formalna potvrda impresivnih znanja i veština koje ovi mladi ljudi imaju i o kojima će uskoro čuti čitava Srbija.

„Počastvovana sam što sam pozvana da budem deo ovakvog događaja. Gest kompanije Meridian samo je podstrek za dalji rad i usavršavanje“, istakla je Jelene Vesković sa Tehnološko-metalurškog fakulteta.

„Veoma prijatno iskustvo. Dobro je što smo videli jedan prosečni radni dan i tako se privikavamo na ulazak na tržište rada. Veoma mi je drago da kompanija Meridian pokazuje ovakav znak pažnje studentima“, ocenio je Dragan Turanjanin sa Medicinskog fakulteta u Novom Sadu.

Utiske i impresije nije štedela ni Milica Dukanac, jedina studentkinja sa prosekom deset na Univerzitetu u Kragujevcu: „Želim da pohvalim kompaniju Meridian kao društveno odgovornu kompaniju i istaknem kako je u današnjem poslovnom okruženju od velikog značaja da kompanije koje posluju u našoj zemlji na određeni način doprinesu zajednici u kojoj rade i žive”.

Prva domaća betting crowdfunding platforma

Inače, kompanija Meridian i Fondacija od srca sa ljubavlju jedinstveni su u svetu gaminga u ovom delu sveta i po tome što akcije prikupljanja sredstava za pomoć namenjena lečenju mališana koji boluju od retkih i opasnih bolesti organizuju putem opcije “Doniraj” na web sajtu meridianbet.rs. Renomirani brend u oblasti igara na sreću za svoje korisnike kreirao je poseban model direktnog doniranja, na kome korisnici sajta mogu individualno izvršiti donaciju novčanog iznosa za potrebe sprovođenja humanitarnih akcija i raznih drugih društvenih aktivnosti.

Donacije kompanije Meridian, posredstvom Fondacije „Od srca sa ljubavlju“, predstavljaju jedinstvenu crowdfunding platformu u domaćoj i regionalnoj betting industriji koja direktne korisnike usluga pretvara u humanitarce i donatore. Prikupljanjem sredstava za određene društvene akcije koje se nalaze na sajtu kompanije, korisnici imaju mogućnost da sopstvenim izobrom odaberu koji tip akcija žele da kompanija Meridian sprovede.

Na taj način korisnici kroz online model dodatno podstiču i osnažuju samu kompaniju da uzme učešće i delotvorinije pristupi rešavanju ključnih društvenih problema. Korišćenjem online platforme za doniranje, kompanija Meridian je postala jedina domaća i gaming kompanija iz regiona koja je neposredno u društveno odgovorne akcije uključila i svoje korisnike.

Kolektivna namena sredstava prikupljenja tokom trajanja donatorskih akcija biće usmerena na razne projekte, među kojima, oćuvanje prirode i zaštita životne sredine, pomoć socijalno ugroženom sloju stanovništva, podrška u radu institucija i organizacija od nacionalnog značaja i dr. Meridian je donacijom medicinske pomoći osobama sa zdravstvenim problemima želeo da podstakne i afirmiše celokupnu društvenu javnosti o potrebama solidarnog davanja i prižanja pomoći kako oboleloj deci, tako i njihovim roditeljima. Maridian se na ovome neće zaustaviti, već će se potruditi da u narednom periodu još više pomogne one kojima je pomoć preko potrebna.

Stipendije za najbolje, donacije, podrška – 20 godina ulaganja u zajednicu

Kako nema poslovnog uspeha bez doprinosa stvaranju boljeg i obrazovanijeg društva, kompanija Meridian je, u znak zahvalnosti i iskrenog divljenja što su rešeni da svoje impresivno znanje i veštine stave na raspolaganje svojoj državi, odlučila da ih materijalno pomogne u najvažnijoj etapi daljeg ličnog usavršavanja najboljih studenata u Republici Srbiji, kako bi što lakše stekli dodatni set znanja i veština od suštinske važnosti za vrhunske profesionalne karijere koje im bez ikakve sumnje predstoje.

Humanitarni studentski sportski turniri i akcije

Kompanija Meridian tradicionalno sprovodi, finansira i podržava i raznovrsne programe studentskog aktivizma. U saradnji sa Unijom studenata FON i humanitarnom organizacijom „Srbi za Srbe“, organizuje humanitarne sportske turnire za pomoć socijalno ugroženim porodicama, akcije čišćenja životne sredine i dr.

Best Choice for Creatives
This Pop-up Is Included in the Theme
Purchase Now