Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Fondacija Meridian donirala teretanu na otvorenom Specijalnoj bolnici „Dr Slavoljub Bakalović“ u Vršcu

specijalna bolnica u vršcu

Za novi početak potrebna je pomoć i podrška, a Fondacija Meridian „Od srca s ljubavlju“ je u poslednjih nekoliko godina pokazala da je uvek tu za one kojima je potrebna.

Fondaciji Meridian februar mesec protekao je u brojnim društveno-odgovornim akcijama, a jedna od njih održana je u Vršcu, odnosno Specijalnoj bolnici „Dr Slavoljub Bakalović“. Tom prilikom uručena je vredna donacija, koja je doprinela tome da se pacijentima obezbede što bolji uslovi za boravak u bolnici.

Teretana na otvorenom je i zvanično „otvorena“, a prema rečima doktorke Jelena Đokić, vršioca dužnosti direktorke Specijalne bolnice, ova donacija ima višestruki značaj, jer su pacijenti koji su koji su samoinicijativno uredili prostor i poželeli da naprave teretanu, dobili pravu podršku.

Veliko mi je zadovoljstvo što smo mogli da ugostimo predstavnike Meridian fondacije, koji su Specijalnoj bolnici za psihijatrijske bolesti u Vršcu donirali rekvizite i sprave za teretanu na otvorenom. Takođe bih se zahvalila članu Gradskog veća za sport, gospodinu Marku Rašiću koji nam je pružio podršku. Ovo je za nas značajna stvar, prvi put imamo saradnju sa Meridian fondacijom u okviru ove donacije, iskreno se nadamo da će se ona i dalje održavati. Pacijenti su se zaista potrudili da srede ovaj krug i da im boravak za to vreme bude što udobniji i lepši, a mi se trudimo da im u tome pružimo podršku“ – dodala je dr Jelena Đokić.

Meridian pomaže pacijentima u održanju fizičkog zdravlja

U ime Grada Vršca, uručenju donacije prisustvovao je član Gradskog veća za sport, Marko Rašić, koji je pozdravio humani gest Meridian fondacije.

Iskoristio bih priliku da zahvalim Meridian fondaciji na donaciji i da izrazim svoje zadovoljstvo ovom akcijom. Siguran sam da će ljudima na ovom odeljenju to zaista značiti i da će uživati u treninzima. Lično sam zagovornik treniranja u prirodi, jer je zdravije i lepše. Nadam se da je ovo početak dobre saradnje izmedju Grada Vršca i Meridian fondacije i da ćemo imati još ovakvih projekata, na opšte zadovoljstvo svih nas – izjavio je Rašić.

Rekviziti i sprave za teretanu na otvorenom sigurno će umnogome pomoći pacijentima da održe svoje fizičko zdravlje, što je svakako jedan od glavnih ciljeva Meridian fondacije.

Fondacija se godinama unazad bavi društveno-odgovornim poslovanjem i mi se trudimo da podignemo svest o značaju zdravlja, kako mentalnog, tako i fizičkog, a sport jeste jedan od načina da dođemo do toga, tako da nam je zadovoljstvo što učestvujemo u ovome i svakako ćemo dati sve od sebe da se i u budućnosti priključimo sličnim akcijama i da svi zajedno radimo na poboljšanju našeg društva i generalno okruženja – izjavila je Marija Tadić, predstavnica Meridian fondacije.

Kreiranjem posebne online donatorske platforme na sajtu meridianbet.rs, osvedočeni humaniraci su napravili revolucionarni iskorak kada je u pitanju odnos sa svojim korisnicima. Razvijanjem crowdfunding platforme Meridan je korisnike svojih usluga transformisao i od njih napravio humanitarce i dobrotvore, osobe koje jednim klikom miša na opciju „doniraj“ mogu pružiti finansijsku pomoć za razne društvene akcije koje kompanija organizuje. Koristeći ovu donatorsku platformu, i vi se možete priključiti humanoj misiji.

Best Choice for Creatives
This Pop-up Is Included in the Theme
Purchase Now