Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Crvena zvezda i Fondacija Merdian zajedno za Đorđa Milojevića

Za Đorđa Milojevića

Crvena zvezda i Fondacija Meridan u humanitarnoj misiji prižanja preko potrebne pomoći osobama u nevolji.

Dvadesetogodišnji Đorđe Milojević, koji boluje od malignog sarkoma ilijačne kosti, nastavak lečenja očekuje u inostranstvu. Kako su za operativni zahvat, koji mu je neophodan radi izlečenja, potrebna velika finansijska sredstva, Košarkaški klub Crvena zvezda i Meridian fondacija, uručili su donaciju njegovoj porodici.

Košarkaši Crvene zvezde potpisali su dres sa njegovim prezimenom, koji su, zajedno sa Meridian fondacijom predali njegovom bratu na poklon. Tom prilikom kapiten crveno-belih Branko Lazić pružio je podršku Đorđevoj porodici, a i pozvao druge da se uključe u akciju prikupljanja novčanih sredstava, neophodnih za njegovo lečenje

Pozivam sve da pošalju SMS 1641 na 3030, da zajedno pomognemo da se Đorđe izleči od opake bolesti“, istakao je kapiten Crvene zvezde Branko Lazić.

O opakoj bolesti govorio je i brat Đorđa Milojevića, Lazar:

“Borba za njegov život krenula je pre desetak meseci. Primio je nekoliko hemioterapija do sada, čekamo odgovor bolnice iz Bolonje i nadamo se da će dalje lečenje nastaviti u Italiji.”

Jelena Jocić, iz Meridian fondacije, pridružila se pozivu Branka Lazića, istakavši da je neophodno da se sve društveno-odgovorne kompanije uključe u prikupljanje finansijskih sredstava za Đorđa Milojevića.

“Nadamo se da ćemo, ovom donacijom, barem malo pomoći Đorđu i njegovoj porodici, ali ovim putem pozivamo i sve pojedince, ustanove i kompanije da se pridruže ovoj zajedničkoj borbi za njegovo izlečenje.”, istakla je Jelena Jocić.

Poruka 1641 na 3030 – za Đorđev život!

U borbu za ljudski život Fondacija Meridian uvek ide hrabro i odlučno

Želeći da skrene pažnju javnosti na snagu i veličinu svoje organizacione mreže u kojoj aktivno sudeluje veliki broj zaposlenih, Fondacija „Od srca sa ljubavlju“ kompanije Meridian osetila je potrebu da se među prvima oglasi , odazove i uputi javni apel pomoći za potrebe lečenja Đorđa Milojevića.

Zaposleni u kompaniji Meridian i Fondaciji „Od srca sa ljubavlju“ su kao svojevrsnu poslovnu praksu već godinama postavili podršku svima kojima je pomoć potrebna,bilo da su to kolege na poslu, komšije, saradnici,institucije, organizacije ili neko ko se sticajem životnih okolnosti, baš kao i Đorđe, našao u ozbiljnim i neočekivanim životnim teškoćama. Upravo iz tog razloga, Meridian fondacija je za Đorđa Milojevića izdvojila novčana sredstva, čime je želela da podstakne i  druge društvene aktere o značaju solidarnog davanja i prižanja humanitarne pomoći osobama u nevolji.

Kreiranjem posebne online donatorske platforme na sajtu meridianbet.rs, napravljen je revolucionarni iskorak kada je u pitanju odnos sa korisnicima. Razvijanjem crowdfunding platforme Meridan je korisnike svojih usluga transformisao i od njih napravio humanitarce i dobrotvore, osobe koje posredstvom opcije „doniraj“ mogu pružiti finansijsku pomoć za razne društvene akcije koje kompanija organizuje, a kojih je u ovom trenutku veliki broj.

Osim za Đorđa Milojevića, Fondacija Meridian  je uz učešće svojih korisnika uspela da pomogne lečenje Dušana Todorovića, Anastasie Mitić, Marka Radivojše i Vukašina Mićevića, kojima je ova finansijska podrška značila u borbi za život.

Uvek uz društvo i one kojima je pomoć potrebna – Meridian fondacija.

Best Choice for Creatives
This Pop-up Is Included in the Theme
Purchase Now